Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Klar för start, Sigge" by Lin Hallberg * eBook PDF Kindle ePub Free

Klar för start, Sigge

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Klar för start, Sigge
  • Author : Lin Hallberg
  • Release Date : January 10, 2016
  • Genre: Animals,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 11941 KB

Description

Sommaren med lata lediga dagar börjar gĂ„ mot sitt slut, men vad gör det nĂ€r man fĂ„r sköta Sigge? HĂ€starna som ocksĂ„ varit sommarlovslediga behöver ridas till innan höstterminen startar och det Ă€r Elina och stallkompisarna som fĂ„r hjĂ€lpa till. Ingela planerar en lĂ„ngritt med övernattning och trĂ€ning för hopptĂ€vling, men innan hĂ€nder en olycka med hĂ€starna! Är det Elinas fel och varför blev Sara Li sĂ„ sur?

Klar för start, Sigge ingĂ„r i ”Sigge-serien” som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De hĂ„ller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, vĂ€rldens bĂ€sta ridlĂ€rare! HĂ€r möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon nĂ„gonsin har sett. Margareta Nordqvists bedĂ„rande bilder Ă€r i perfekt samklang med Lin Hallbergs sĂ€kra text. Älskade böcker för alla hĂ€st- och ridintresserade barn!

BÄde Alla Àlskar Sigge, Kom igen Sigge och Det spökar Sigge har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över Ärets bÀsta böcker. Böckerna har Àven lovordats av sÄvÀl kritiker som biblioteksanstÀllda.

Pressröster om Sigge:

"Detta Àr en hÀstbok nÀr det nÀr som bÀst." BTJ-hÀftet

"Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning


Books Free Download "Klar för start, Sigge" PDF ePub Kindle